Samarreta Anxaneta 2023-24

Un any més, l’AFA segueix amb el projecte Samarreta d’Escola. Aquest projecte consisteix en repartir cada any una samarreta amb el logotip del centre a tot l’alumnat. La samarreta és d’un color diferent cada any per tal de que serveixi com a record anual de l’estada dels infants al centre alhora que esdevé un recurs útil per poder identificar millor la canalla durant les sortides i diferents trobades. Seguint amb el valors del projecte inicial, la samarreta prové de fàbriques que segueixen el codi ètic FairWear i l’estampació la realitza una empresa de Mataró. La samarreta NO té cap cost addicional per a les famílies.

** Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de les famílies de l’escola a través de la quota de l’AFA i de la gestió desinteressada dels seus membres. **

Pel que fa a la talla, agafarem de referència la que correspondria per l’edat a cada curs, segons la taula següent:

Si al vostre fill o filla li correspon una talla diferent, ompliu el formulari que hi ha a continuació demanant el canvi de talla. Només cal omplir el formulari si la talla que voleu no es correspon amb la que li toca pel curs. La data límit per omplir el formulari és el dimecres 11 d’octubre de 2023.


Formulari per sol·licitar canvi de talla

(si us plau, omplir NOMÉS si no us va bé la talla que us pertoca pel vostre curs)

Formulari tancat. S’ha acabat el termini per demanar canvi de talla.


Si alguna família volgués alguna samarreta extra s’ha habilitat la seva compra a través del TPVescola fins el mateix dia 9 d’octubre. Cal anar a l’apartat de “Compres“, seleccionar “Articles” i a dins hi haurà el desplegable de “Botiga AFA” on es podrà triar la talla i la quantitat. Seguidament ja es pot procedir a fer el pagament. El preu d’aquestes samarretes addicionals és de 6€ pels socis de l’AFA i de 10€ pels que no ho són (si a algú no li surt el preu que li correspon que es posi en contacte amb l’afa per solucionar-ho)

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu, mitjançant el correu electrònic info@afaanxaneta.cat o bé a través de la pàgina de contacte.