Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.afaanxaneta.cat.

L’AFA de l’Escola Anxaneta garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que siguin sol·licitades a través dels formularis d’aquest web, així com la implementació de les mesures tècniques i organitzatives adients que garanteixin la seguretat en l’emmagatzematge d’aquestes dades d’acord amb el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa nacional complementària relacionada amb la Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les dades personals recollides mitjançant els formularis del web de l’AFA Anxaneta s’utilitzaran només per atendre les consultes, reservar el patí de l’escola per a les festes d’aniversari i/o subscriure els interessats a la llista de correu de l’AMPA. No es conservaran més enllà del temps necessari per fer-ho.

Mentre duri la vigència de la comunicació les dades personals seran tractades per l’AFA com a Responsable del Tractament, amb CIF G-58.101.528, i amb domicili al Carrer d’Antonio de Solís, 2, 08301 Mataró, Barcelona.

Responsable del tractamentAFA Escola Anxaneta
Antonio de Solís, 2, 08301 Mataró, Barcelona
Finalitat del tractamentRecollir les dades per donar resposta a les peticions que arribin mitjançant els formularis d’aquest web.
LegitimacióConsentiment.
DestinatarisLes vostres dades no es comunicaran a tercers.
Drets de les personesPodeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a info@afaanxaneta.cat.
Termini de conservació de les dadesMentre es mantingui la vigència de la comunicació.
ReclamacióEn el cas de que no estigueu satisfeta amb la resolució de la vostra sol·licitud per part de l’AFA, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control. Pot ampliar aquesta informació al web www.aepd.es.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir de l’adreça electrònica (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden baixar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça electrònica i el lloc web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Caduca després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On s’envien les vostres dades

Totes les dades de caràcter personal que es sol·liciten en la pàgina web, són recollides per a la correcta gestió de les consultes.

En cap cas seran utilitzades per a fins diferents o cedides a tercers. Estem clarament posicionats en contra de l’spam, de manera que en cap cas s’utilitzaran les dades personals per a l’enviament de comunicacions comercials no sol·licitades sense la seva autorització.

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.